9Smeg Outlet4

Smeg
Outlet

Smeg outlet koopt constant partijen (B-keuzen) op bij Smeg Nederland, waarvan er altijd tussen de 50 tot 100 stuks op voorraad staan in de winkel. Deze producten zijn geproduceerd voor de Nederlandse markt, en vallen dus onder de standaard Smeg fabrieksgarantie!

Door een van de volgende redenen kunnen Smeg producten niet meer via de reguliere verkoop verkocht worden en zijn daarom B-keuze:

  • Bij 90% van deze artikelen is de verpakking incompleet of beschadigd. Dit betekent dat er aan het product niks mankeert.
  • Het kan zijn dat het Smeg product is gebruik voor promotie. Zoals bij tv opnames of in de showroom van Smeg. Dit wordt bij het product op de website en in de winkel aangegeven.
  • Een klein deel van onze producten is beschadigd. Dit kan een krasje of deukje zijn. Vaak is dit na plaatsing bij u thuis niet of nauwelijks zichtbaar, omdat de beschadiging vaak aan de zijkant zit. Uiteraard wordt dit op de website en in de winkel vermeld. Wij raden u in deze gevallen ook aan om het product in de winkel te komen bekijken.

Branche:
Adres:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Website:
Open: 

Witgoed, Huishoudelijk
Hoofddorpplein 31
020 – 75 27 277
info@smegoutletamsterdam.nl
www.smegoutletamsterdam.nl
Di t/m vr 10u t/m 18u
Za 10u t/m 17u

'Smeg
Outlet' have no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© 2014 developed by NEWMENTIONS & ZOEKHELDEN