13Sunday's3


Sunday’s

Zonnen bij Sunday’s Hoofddorpplein is meer dan zonnen: het is een ontspanningsmoment, een beleving. En los van het feit dat het goed voor je is – de vitamine D-opbouw dankzij onze gepatenteerde Blue D-lite lampen, de warmte op je spieren en een gezonde kleur – geven we onze klanten een fijne beleving mee.

Die beleving ervaar je in zowel de benadering van het deskundige en opgeleide personeel als in het frisse interieur, de gratis Wi-Fi, gratis koffie, thee of fris, scherpe tarieven (Sunny Deals!), leuke acties en uiteraard in de nieuwste banken met onder meer aromatherapie.

Wij garanderen kwaliteit, hygiëne en deskundigheid op het gebied van zonnen. Je bent altijd zonder afspraak welkom en krijgt een gratis huidanalyse zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw zonmoment!

Bedrijfsnaam:
Ondernemer:
Branche:
Adres:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Website:
Open:
Sunday’s
Stefan Heerholtz
Welness
Hoofddorpplein 37-39
020 – 408 04 05
s.heerholtz@gmail.com
www.sundays.nl/zonnestudio/hoofddorpplein-37-39/
Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 22.00 uur
Zaterdag en zondag 09:00 – 21:00

'
Sunday’s' have no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© 2014 developed by NEWMENTIONS & ZOEKHELDEN